zondag 1 juli 2018

12 Clinton-klokkenluiders gevonden 'hangend aan deurknoppen'

Kindermisbruik is hier de grootste gemene deler.
Hierbij is ook de zus van Maxima opgesomd. Ik vroeg me al af. Het gaat dus heel heel ver. 'Ze was heel ziek' zei Maxima. Als je dit artikel mag geloven is Maxima als koningin afgetreden. red.

 

Een CIA-agent beweert dat de recente golf van 'suïcides' van beroemdheden allemaal de kenmerken hebben van een professionele hitbaan, ontworpen om anderen het zwijgen op te leggen van het openbaar worden met schadelijke politieke informatie.

Na de dood van CNN-verslaggever Anthony Boudain vorige week wees voormalig agent Robert David Steele erop dat een toenemend aantal klokkenluiders allemaal op onverklaarbare wijze 'aan deurknoppen gehangen' zijn gevonden.

Bourdain's 'zelfmoord' volgde op de dood van modeontwerper Kate Spade slechts een paar dagen eerder. Net als de heer Bourdain, werd Spade ook gevonden hangend aan een deurknop.

Spade en Bourdain hadden beiden kennis van de handel in kinderseksmishandeling gekoppeld aan de Clintons 1).

Volgens agent Steele hebben de omstandigheden van de dood een belangrijke symbolische betekenis die inlichtingendiensten meteen herkennen:

"Aan deurknoppen gehangen ... betekent verstikt omdat we ons uitspreken tegen de kliek."
Lijst met beroemdheden uitgeschakeld door de Clintons.


L'Ren Scott

L'Ren Scott, (vroegere vriendin van Nate Rothschild) werd dood aangetroffen door haar assistent in haar appartement in de wijk Chelsea van Manhattan op 17 maart 2014.

De politie meldde dat er geen notitie was gevonden en dat er geen teken van vals spel was.

De Chief Medical Examiner van New York City stelde vast dat de manier en de doodsoorzaak van Scott 'zelfmoord door ophangen' was. Ze was 49.Chris Cornell

Cornell werd bewusteloos gevonden door zijn lijfwacht, hangend aan de deurknop in de badkamer van zijn hotelkamer in het MGM Grand in Detroit, na een optreden met Soundgarden in het Fox Theatre op 17 mei.

Hij lag op de grond met een oefenband om zijn nek en bloed in zijn mond. Een MGM-medicus en personeel van EMS waren niet in staat om Cornell nieuw leven in te blazen.

Cornell werd om 13.30 uur door een dokter dood verklaard. De politie sloot moord uit door een hotelbeveiligingsvideo te bekijken, waaruit bleek dat niemand de suite betrad of verliet nadat zijn lijfwacht om ongeveer 11:35 uur was vertrokken.

De doodsoorzaak werd bepaald als 'zelfmoord door ophangen'. Na de tragische dood van Chris Cornell kwam later het bewijs dat hij samenwerkte met zijn beste vriend, Linkin Park-zanger Chester Bennington, om een ​​elitaire pedofielenring te onthullen.

Chris en zijn vrouw hebben een liefdadigheidsinstelling opgericht, de Chirs en Vicky Cornell Foundation, die werken om slachtoffers van kindermishandeling te helpen.Chester Bennington

Bennington werd dood aangetroffen in zijn huis in Palos Verdes Estates, Californië; zijn huishoudster ontdekte zijn lichaam op 20 juli 2017 rond 9:00 a.m. PDT aan een deurknop.

Zijn dood werd officieel geregistreerd als zelfmoord.

Zijn bandlid Mike Shinoda bevestigde zijn dood op Twitter en schreef: "Geschokt en diepbedroefd, maar het is waar. Een officiële verklaring zal verschijnen zodra we er een hebben ".


Op 21 juli bevestigde Brian Elias, de chef van de operaties voor het kantoor van de lijkschouwer, dat er een half lege fles alcohol werd gevonden, maar er waren geen andere drugs aanwezig.Avicii

De Zweedse DJ Avicii, echte naam Tim Bergling, stierf op 20 april 2018 in de buurt van Muscat, Oman, op 28-jarige leeftijd.

Er werd niet onmiddellijk een doodsoorzaak gegeven.

Op 21 april verklaarde de politie van Oman dat er bij de dood van Bergling geen sprake was van 'een crimineel vermoeden' of bewijs van smerig spel.

Op 26 april bracht zijn familie een open brief uit waarin stond dat Bergling 'echt worstelde met gedachten over zingeving, leven, geluk. Hij kon niet langer doorgaan. '

Op 1 mei meldde TMZ dat de doodsoorzaak zelfmoord was vanwege zelf toegebracht letsel.

Hoewel de volledige details van zijn overlijden niet zijn vrijgegeven, meldt TMZ dat hij snijwonden van gebroken glas en nekletsel heeft opgelopen.

Hoewel het onduidelijk is wat de verwondingen aan zijn nek waren, kan dit veroorzaakt zijn door verstikking en is ophangen niet uitgesloten.

Na zijn dood bleek dat Avicii bezig was om een ​​elitaire pedofielenring te ontmaskeren. Een van zijn video's begon opnieuw te circuleren waarin hij kinderhandel probeerde bloot te leggen.David Carradine

Op 3 juni 2009, op 72-jarige leeftijd, werd Hollywood-acteur David Carradine dood aangetroffen in zijn kamer in het Swissôtel Nai Lert Park Hotel op Wireless Road, nabij Sukhumvit Road, in het centrum van Bangkok, Thailand.

Hij was in Bangkok om zijn nieuwste film te maken, getiteld Stretch.


Een politieambtenaar zei dat Carradine naakt was gevonden, hangend aan een touw dat aan de deurknop van de kast van de kamer was vastgemaakt, waardoor onmiddellijk werd gespeculeerd dat zijn dood zelfmoord was.

Echter, gerapporteerd bewijs suggereerde dat zijn dood toevallig was, het resultaat van auto-erotische verstikking.

Er werden twee autopsies uitgevoerd, één waarbij de beroemdheidspatholoog Pornthip Rojanasunan betrokken was, en beide concludeerden dat de dood geen zelfmoord was.

De doodsoorzaak werd algemeen aanvaard als 'accidentele verstikking'. Carradine's advocaat Vicki Roberts zei:

"Ik geloof dat er mogelijk vals spel is geweest."

Uit rapporten rond het tijdstip van zijn overlijden blijkt dat Carradine mogelijk betrokken is geweest bij kindersekstoerisme; een ongebreidelde kwestie in Thailand, waar hij werd gevonden.

Als hij betrokken was bij pedofilie, zou hij dan verbonden kunnen zijn met een breder netwerk van Hollywood-elite-pedofielen?Robin Williams

Op 11 augustus 2014 stierf Williams in zijn huis in Paradise Cay, Californië.

In het eerste rapport dat op 12 augustus werd vrijgegeven, verklaarde de vice-coroner van de Marin County Sheriff's Office dat Williams zichzelf had opgehangen nadat hij aan een deurknop met een stropdas was opgehangen. (geen vertaalfout. red.)

Het laatste autopsierapport, uitgebracht in november 2014, bepaalde dat Williams zelfmoord had gepleegd door zichzelf aan de deurknop te hangen.


Noch alcohol noch illegale drugs waren hierbij betrokken, terwijl alle voorgeschreven medicijnen in zijn lichaam op "therapeutisch" niveau waren, verklaarde de lijkschouwer.Alexander McQueen

De dood van modeontwerper Alexander McQueen werd aangekondigd in de middag van 11 februari 2010.

'S Morgens vond zijn huishoudster hem hangend aan een deurknop in zijn huis in Green Street, Londen W1.

Paramedici werden gebeld en ze verklaarden hem dood ter plaatse.

De Metropolitan Police verklaarde dat het briefje niet verdacht was, maar bevestigde niet dat de dood zelfmoord was.

[h / t naar neon-brandnetel] 2)

Phibetaiota.net meldt: 3)Het zusje van de koningin van Nederland "hing zichzelf" op aan haar deurknop. Die koningin trad af na beschuldigingen van "jacht" op  kinderen waar die werden verkracht en afgeslacht door haar gasten.Aaoron Schwartz hing zichzelf op aan zijn deurknop nadat hij MIT Computers had gehackt en een enorme voorraad Kinderpornografie had gevonden.Michael Hutchence van de band INXS hing zichzelf op aan zijn deurknop.


Hoe hoog zijn deze deurknoppen? Zouden je voeten en waarschijnlijk je hele lichaam de grond niet raken? Ten tweede, wat voor soort sjaals zijn dit? Ik denk niet dat ik sjaals heb die sterk genoeg zijn om het werk te doen. Is er een verzameling zelfmoord sjaals daar?

Ik denk dat deze trend om zichzelf te hangen aan deurknoppen met sjaals stinkt tot aan de hemel . Ik heb het er moeilijk mee om het te kopen.


Klinkt als een soort "visitekaartje" van de echte moordenaars.


Wie wist dat deurknoppen zo dodelijk waren?

Phi Beta Iota: een van onze experts zegt dat het gedurende 15 seconden afsnijden van de bloedbaan naar de hersenen leidt tot bewustzijnsverlies. Er zijn een aantal vermeende zelfmoorden in Europa die geworteld lijken te zijn in lichte wurging met eerst twee vingers en vervolgens het slachtoffer aan de deurknop hangen om de klus te klaren. Moord, geen zelfmoord. De combinatie van de deurknop en de sjaal lijkt een handtekening te zijn bedoeld om anderen te terroriseren die misschien denken aan het uitschakelen van de elites boven hen en die hen bekend zijn.Voetnoten
1) https://yournewswire.com/anthony-bourdain-killed-clinton-operatives/
2) http://www.neonnettle.com/
3) https://phibetaiota.net/2018/06/betty-boop-death-by-hanging-from-a-doorknob-the-signature-of-pedophile-assassinations-eleven-people-so-far-who-knew-doorknobs-could-be-so-deadly/
Door Maria vertaald vanuit
https://prepareforchange.net/2018/07/01/12-clinton-whistleblowers-found-hanging-from-doorknobs/