dinsdag 29 mei 2018

DE MATRIX BEHEERSEN

 ❤ LIEFDE WORDT UITGEDRUKT IN DE ACTIES DIE WE DAGELIJKS NEMEN! ❤

"Onze reis naar het Licht. Uitgebreid Bewustzijn en bewustzijn ..
Wordt wakker Dierbaren Laten we als Eén reizen naar het Licht .. 👭👬👫💖✨
Liefde is het licht. Liefde breidt ons allemaal uit en verlicht onze zielen met gratie, verbinding, eerbied en absoluut geluk ~ wijsheid ~ licht .. "
De schoonheid die je omringt is slechts een spiegel van wat er in je Hart zit.
 ... .. Mogen we op weg gaan in genade, schoonheid en harmonie met de natuur. (("Laten we echt van elkaar houden")) "Mike Harrigan

❤ ALS WE ECHT VAN ONS ZELF HIELDEN, ZOUDEN WE DAN TOESTAAN DAT ONS LICHAAM WORDT MISBRUIKT DOOR DE SYSTEMEN DIE ONZE SAMENLEVING BEHEERSEN? ❤

Een licht van de waarheid schijnen en corrigerende actie ondernemen is het pad naar onze redding en het pad naar het eeuwige leven.

Zo jij niet, wie dan wel? Zo niet nu, wanneer dan wel?
WANNEER LEZEN OVER DE WAARHEID NIET ALTIJD GEMAKKELIJK IS TE SLIKKEN EN ZELFS BEPERKEND IS,  MOETEN WIJ  KALM EN EMOTIONEEL VOLWASSEN BLIJVEN EN DE JUISTE ACTIE NEMEN !! WIJ ZIJN VEEL EFFECTIEVER WANNEER WE HELDER DENKEN !! DIT IS NIET DE TIJD OM BOOS TE WORDEN! HET IS DE TIJD VOOR ZOETE JUSTITIE !!
Het is tijd om corrigerende maatregelen te nemen en de systemen gebaseerd op leugens, halve waarheden, te baseren op systemen die zijn gebaseerd op fraude, verduistering en beknelling.

De waarheid zal verteld worden en de waarheid zal ons bevrijden, "dit spreekt vandaag heel sterk tot de vrouwen, dat de kracht van hun getuigenis, de kracht van hun getuigenis om voor een waarheid op te komen, effect kan hebben dat door de eeuwen heen rimpelt .”

"Maria Magdalena was geen prostituee maar een toegewijde discipel die Jezus financieel en spiritueel ondersteunde, zeggen geleerden".


hummmm?KUNNEN WE HERKENNEN DAT ER EEN AGENDA SPEELT DIE IN DE DISCUSSIES NIET OPENBAAR IS ?

Wat weerhoudt ons van moeilijke vragen zoals

1) Waarom wachten we nog steeds op een "Redder" of een "Evenement" voordat we corrigerende maatregelen nemen?
2) Waarom houden degenen die betrokken zijn bij het niet zo geheime "Geheime Ruimteprogramma" afstand van volledige openbaarmaking?
3) Waarom kijken we niet naar "The Royal Wedding", "The Wall", het "Hillary Scandal", of als een afleiding om het "5G Control Grid" ook bekend als het "Smart Grid" zonder problemen vooruit te laten gaan?
4) Hoeveel "False Flag" -oorlogen moeten plaatsvinden voordat we de oorlogsstokers verantwoordelijk houden voor hun leugens en hen verantwoordelijk houden voor hun oorlogsmisdaden?

Het politieke systeem Democraten vs Republikeinen, Liberaal versus Conservatief etc. zijn strategisch gemaakt om mensen in verdeeldheid te houden en oppositie te creëren. Het is gewoon een andere manier om de bevolking te verdelen om de dualiteit te behouden. Dat is gewoon een andere manier om de bevolking af te leiden van het zien van de waarheid over de corruptie die onze diep ziekelijke maatschappij drijft.

De wereld is een podium en we zijn slechts acteurs erop. Er is geen "Foreign Government" er is alleen een "Regerende Elite". Zovelen kennen de waarheid en anderen zijn zich niet bewust van hoe ze worden gemanipuleerd door gebeurtenissen in de wereld van de 'Schaduwregering'. Deze slaaf- en slavenmeester mentaliteit is in de psyche van de mensheid gestempeld om de gewone burger in een eeuwigdurende cirkel van ontevredenheid te houden. Waarom zouden we toestaan ​​dat onze status als "schepper" wordt gereduceerd tot die van "Gewone Volk"? Ook bekend als de gewone man, gewone mensen of de massa's, zijn de gewone mensen in een gemeenschap of natie die geen significante sociale status hebben, vooral degenen die geen lid zijn van de adel, geestelijkheid of enig lid van de aristocratie.

Zo moe van de geschiedenis die zichzelf herhaalt. Wanneer gaan mensen het doorkrijgen en stoppen ze met het ondersteunen van de waanzin van het politieke systeem en stoppen ze met het ondersteunen van hun eigen slavernij? Het zou goed voor ons zijn om te weten hoe de zogenaamde "Elite" oftewel "Dark Nobility" is weggekomen met hun misdaden tegen het "Gewone Volk", ook wel "BURGERS" van de wereld genoemd, met immuniteit en straffeloosheid. Een 'Stedeling' zijn, is een open rijbewijs om te worden verkracht, vermoord, gemarteld en beroofd door degenen die 'BEZITTERS' van de Aarde en haar bewoners zijn geworden..

Hoeveel mensen zijn er echt in geïnteresseerd  om onze manier van verschijnen in de Matrix van leugens echt te veranderen? Krijgt u de innerlijke kracht om deze informatie die ik heb gedeeld over te nemen en levensvatbare stappen te nemen in de richting van verandering?

"Overwinning van het licht", het "Licht der Waarheid ".

Weten alle agenten dat ze deelnemen aan hun eigen slavernij terwijl ze de rest van ons op een presenteerblaadje aanbieden?


DE MASONISCHE BETOVERING WAARONDER JE BENT IS DE LEUGEN DIE JE ZELFBEWUST VOLGT

are you aware of your enslavement

De identiteit van de mens is er strategisch door ons uitgehaald door diegenen die ervoor kiezen om anderen te controleren en te manipuleren.

the demiurge

We moeten ons realiseren dat we onze adem hebben verspild met klagen wanneer we claims hadden kunnen doen. We moeten ons realiseren dat we dat wat uit misleiding is geschapen niet hoeven te accepteren.

Het zou het leven voor ons dienen om te erkennen dat profetie altijd zelfvervullend is wanneer het eeuwen van tevoren is gepland en we niet hoeven te accepteren wat eerder is geschapen. We hoeven niet in te kopen wat is gecreëerd om onze geest te binden en de geest tot slaaf te maken. We hebben onze status als "Schepper" overgegeven aan de spreuken van Black Magic.


ZELFVERBETERING EEN MULTI-MILJOEN DOLLARINDUSTRIE!

Waar zijn we tekortgeschoten in onze zoektocht naar zelfverbetering? Het is waar dat onze zoektocht naar zelfverbetering direct gerelateerd is aan hoe we onze emoties verwerken die evolueren vanuit onze gedachten. ALLE woorden zijn "Woord betovering". Een stille geest en open hart is een vereiste voor zelfbeheersing. Bewust zijn, bewust zijn van onze gedachten, gevoelens en de realiteit van een situatie zou een grote vaardigheid voor ons zijn om op je pad te zijn naar zelfmeesterschap. Waar we tekort schoten in het beheersen van onze realiteit, is dat het leven niet zien zoals het is. In de woorden van Krishnamurti "is het geen maat voor gezondheid om goed aangepast te zijn aan een diep zieke samenleving". Wanneer we bij Zelfverbetering alles doen om de lichaamsmatrix te verbeteren en niets doen om de systemen die vreselijke wereldwijde gebeurtenissen veroorzaken te corrigeren, schieten we tekort in onze zoektocht naar zelf meester zijn.

Er zijn veel groepen binnen onze wereldwijde en kosmische samenlevingen. Elk individu hierin wordt beïnvloed en voelt de gevolgen van het Ascentieproces. We hebben een relatie met elkaar. Het ontwaken voor jezelf of zelfrealisatie gebeurt voor iedereen. Degenen die zich bewust zijn van het proces dat plaatsvindt binnen de atomen van ons lichaam zullen een gemakkelijkere tijd hebben tijdens het Ascentieproces. Ascentie betekent één worden met jezelf. Een goddelijk huwelijk tussen persoonlijkheid en de ziel. Zal niet gebeuren als we de programma's integreren die geboren zijn uit onze ervaring in lichamelijkheid. We schijnen een licht van begrip in de programma's om er vrij van  te zijn. We ontsluiten delen van onszelf waarvan we niet wisten dat ze bestonden.

De tijd is gekomen om vrienden te worden met alle aspecten van de schepping. De wereld die we ervaren is het resultaat van onze vervorming. We hebben niet de tijd genomen om de aard van geweld te onderkennen en te begrijpen en hoe we de scheiding van het zelf in agressieve daden ondersteunen. Dit heeft een enorm effect gehad op ons besturingssysteem en op hoe we die ervaring hebben in lichamelijkheid.

Het is in ons bewustzijn van wat er plaatsvindt dat we onszelf kunnen bekrachtigen in het nieuwe gebied dat we zelf vinden. Eonen lang werden we gemanipuleerd door degenen die ervoor gekozen hebben om de werkelijkheid onder controle te houden en de mensheid in dualistisch denken en waarnemen te houden door taal en acties die de scheiding bevorderen, die een direct effect hebben op ons DNA en de biologie van ons lichaam beïnvloeden. Zijn we ons bewust van hoe we worden gemanipuleerd en gebruikt als een frequentiegenerator om de status-quo te handhaven? Om de biologie te evolueren, moeten we evolueren in ons bewustzijn door meer bewust en bewuster van ons waarnemen te zijn in onze relatie met ALLE leven.

"De Ceremonie van Originele Onschuld brengt ons terug naar onze eerste keus, voorafgaand aan onze eerste ademhaling, en herinnert ons aan onze ware identiteit - scheppers in plaats van slachtoffers. De sleutel tot deze verschuiving in perceptie is vergeving, de basis van de sjamanistische reis. Vergiffenis omarmen is de levende mandala van liefde belichamen, waarop de fundamentele ethiek van de Mens gebaseerd is, erkennend jouw "reactievermogen" binnen de verbondenheid van de hele schepping. Hoewel het mogelijk is om geboren te worden met de watercircuits verbonden, worden ze bijna altijd verstoord door schuldgevoelens, spijt en woede. Het opnieuw verbinden van deze circuits maakt deze negatieve emoties vrij en bevrijdt relaties van destructieve patronen. Het opnieuw verbinden van het Thymuscircuit activeert de T-cellen van het immuunsysteem. Dit heeft een krachtig effect op de gezondheid. Met het opnieuw verbinden van de luchtcircuits, wordt het pineal-hypothalamus-hypofysecomplex gerevitaliseerd, omdat de pijnappelklier nu in staat is om het volledige spectrum van de geometrische taal van het licht te ontvangen ".


Ik ben het niet eens met alles wat Ken zegt in zijn videoserie. Dat gezegd hebbende, er wordt heel goed materiaal gepresenteerd. Deze informatie biedt een oplossing voor wat er speelt op onze wereld.
WE MOETEN ONS REALISEREN DAT ER SCHADE KOMT.
We moeten  onder en innerlijk1) staan hoe ze zijn weggekomen en wegkomen met misdaden tegen de menselijkheid en tegen het leven, waardoor we voortdurend in ontevredenheid blijven.
Als een dief is gepakt, moeten ze de spullen teruggeven. We moeten onze eigen emotionele en spirituele onvolgroeidheid herkennen die ervoor gezorgd heeft dat onze realiteit gekaapt werd. We moeten samenkomen en Herstellende Gerechtigheid eisen, het is tijd om dat wat gestolen is te herstellen en onze levenskracht inclusief geld te herstellen. Het geld dat we hebben verdiend, gestolen door belasting en rente moet worden teruggegeven. De tijd is gekomen om onze Voorouderlijke Nalatenschap te claimen!
De 5 video-series gepresenteerd door Ken Cousens is zeer informatief. Weet dat je geen lid van een samenleving hoeft te worden. Iedereen kan zichzelf van de openbare staat verwijderen en een status van 'privacy' binnen de samenleving krijgen, waardoor de eenheid van het gezin wordt hersteld.
Vrijheid van slavernij en schuldslavernij gaat allemaal over het corrigeren van onze "STATUS" en ons "AANZIEN (?)"!
Terwijl we het interne werk doen om gebroken aspecten van onze ego-persoonlijkheid te herstellen, moeten we ook de tijd nemen om te onderkennen en te begrijpen hoe onze realiteit is gekaapt zodat we het oligarchiesysteem kunnen ontbinden. We doen dit door te weten dat we bronenergie zijn en de scheppers van onze realiteit
We moeten onder en innerlijk 1) staan ​​tegenover hoe we zoveel mensen hebben toegestaan ​​weg te komen met misdaden tegen de menselijkheid en tegen het leven, waardoor we voortdurend in ontevredenheid zijn geraakt.
We moeten onder en innerlijk 1) staan over ​​hoe we zijn gaan geloven in een mindere versie van onszelf, wachtend op een hoger wezen om ons te redden van onze ellende.
Als je meer wilt weten over wat andere groepen bereiken, bekijk dan het materiaal dat ik heb gecompileerd door de link naar mijn vorige blogpost te volgen.
Oneindige liefde en dankbaarheid voor degenen die de inwendige vastberadenheid hebben om actie te ondernemen.
HET GAAT ALLEMAAL OM FREQUENTIE
Hoe kunnen we bewustzijn ontwikkelen als we gehecht zijn aan de manier waarop we de werkelijkheid waarnemen? Onze bewustzijnsstaat beïnvloedt hoe we onze uiterlijke realiteit waarnemen. Onze bewustzijnsstaat en ons bewuste bewustzijn hebben een directe impact op onze biologie.
Anita Moorajani is het levende bewijs dat als we ons zelfbewustzijn verleggen, we ons lichaam heel snel kunnen evolueren. In de volgende Ted Talk vertelt Anita hoe ze kanker tumoren oplost en haar lichaam in 5 weken regenereerde.
Sterven om mezelf te zijn! Anita Moorjani op TEDxBayArea!
Het zou de wereld een wereld van goed doen zijn om te beseffen dat we elk een frequentiegenerator zijn. De waarheid blootleggen is niet negatief. Emotionele en spirituele volwassenheid is op dit moment nodig als we een nieuwe realiteit willen ondersteunen. We ondersteunen de agenda (blijven in de dualiteit en voorkomen de evolutie van het bewustzijn) wanneer we vasthouden aan geprogrammeerde gedachten. Wij zijn degenen die de vereniging met het hogere zelf belemmeren wanneer we gemanipuleerd worden door het corrupte emotionele lichaam. Wanneer we niet emotioneel en spiritueel volwassen zijn om in ons hart te blijven wanneer we lezen wat is geschapen uit het scheidingsbewustzijn, zijn we onze eigen ergere vijand. Wij zijn degenen die moeten blijven afgestemd op de frequenties van ons hogere zelf om in vibratie-uitlijning te gaan. Verzoening is één zijn met het leven.

Kunnen we gecentreerd blijven in onze harten als het licht der waarheid de donkere kant van de mensheid onthult?

Het zou ons allemaal dienen om kalm en evenwichtig te blijven terwijl de waarheid aan de massa wordt onthuld?

Armoede creëert misdaad, dus waarom laten we onszelf manipuleren om armoede te ondersteunen?

Waarom ondersteunen we de oorlog tegen de intelligentie van de mens?

Het is nu aan het uitkomen dat Satanische rituele mishandeling en opoffering door de 'Global Elite' is verborgen onder onze ogen.

Waarom negeren we het feit dat overheidsinstanties strategisch zijn gecreëerd om de drugshandel en mensenhandel te controleren met de steun van het Babylonische rechtssysteem?

De maffia beheert onze politici en zij controleren degenen die in regeringsfuncties werken en zij ondersteunen de oprichting van straatbendes?

Wij zijn degenen die toelaten een accessoire te zijn voor de verkrachting, marteling, moord en diefstal van onze medemens terwijl ons belastinggeld wordt gebruikt om oorlog te ondersteunen.

Het  gecentreerd blijven in onze liefde terwijl we de matrix van leugens blootleggen terwijl we nieuwe codes binnenbrengen, is de manier om onze realiteit te veranderen. Bekijk de volgende video die enkele nieuwe commando's onthult om een ​​nieuwe realiteit naar voren te brengen.

❤ Kraken van de code van de matrix ❤ Actie is vereist ❤

❤ OVERWINNING VAN HET LICHT ❤

Voetnoot:
1)  'We moeten onder en innerlijk staan' is een vertaling van 'under and inner-stand'.


Vertaald door Maria vanuit
https://prepareforchange.net/2018/05/29/mastering-the-matrix/