maandag 2 juli 2018

David Wilcock: Alliantie bereidt zich voor om triljoenen gestolen rijkdom terug te geven Geplaatst: 02 juli 2018 02:02 PDT Nieuwe briefings: Alliantie grijpt biljetten gestolen door diepe staat, en bereidt zich voor om het terug te geven Gepost door David Wilcock | 2 juli 2018Ten minste vier onafhankelijke bronnen van insiders hebben onthuld dat het Bondgenootschap nu triljoenen en triljoenen dollars aan activa die door de Deep State zijn gestolen, opspoort en legaal in beslag neemt.

Het geld zal in de legitieme economie worden vrijgegeven als 'welvaartsfondsen' die vrijwel onmiddellijk radicale verbeteringen in onze algehele kwaliteit van leven kunnen bewerkstelligen.

Bepaalde beweerde "bronnen" voorspellen dit al jaren online, maar dit is de eerste keer dat onze eigen insider-cirkel dergelijke uitspraken heeft gedaan.

Enorme sprongen vooruit worden nu beloofd door Q Anon voor deze zelfde maand - juli 2018. Dit is een heel opwindend moment.

De titelafbeelding voor dit artikel illustreert hoe 15 biljoen biljetten van 100 dollar eruit zouden zien. De schatting van een insider van hoeveel gestolen geld kan worden teruggevorderd is letterlijk twee keer zoveel.

Gelukkig zal niemand een gebouw moeten ontwerpen dat groot genoeg is om al dat geld te bevatten. De gestolen kredieten worden eenvoudig terug in de economie overgemaakt.

Dit is een belangrijk stuk 'goed nieuws' waarover we mogen discussiëren. De details van dit plan worden gehamerd in een aantal spraakmakende vergaderingen van topleiders.

De raadselachtige Q Anon-briefings gingen op 22 mei geheel stil na een grote reeks gegevens. Het leek erop dat het voorbij zou zijn. Een kleine post is gemaakt op 3 juni, gevolgd door nog een week vertraging.

Het bleek dat dit kwam omdat het team volledig gericht was op deze spraakmakende vergaderingen, die gepaard gingen met zeer serieuze en complexe onderhandelingen.

Toen kwamen de cryptische aankondigingen terug in volle dagelijkse kracht vanaf 10 juni en zijn ze sindsdien blijven bestaan.

Het gevecht tussen Alliance en Cabal gaat nu zo snel dat we geen tijd hebben gehad om het bij te houden, gezien een zeer drukke agenda, conferenties en nieuwe initiatieven.

Dingen hebben eindelijk genoeg ruimte gekregen om tijd vrij te maken om te posten ... en ik verontschuldig me voor de vertraging.

Dit is hopelijk een van de laatste die we schrijven voordat de "Big One" eindelijk valt.

Vertaald door een zeer dankbare Maria vanuit