zondag 9 april 2017

Dreigende kindermoorden door de Negende Cirkel ontmaskerd: Roep de Internationale Common Law Hof in voor Pauselijke ongeldigheid om de Beltane moorden te stoppen

Dreigende kindermoorden door de Negende Cirkel ontmaskerd: Roep de Internationale Common Law Hof in voor Pauselijke ongeldigheid om de Beltane moorden te stoppen

Geplaatst op 8 april 2017 door Kevin (Annett red.)

Het Internationaal Tribunaal van misdrijven van Kerk en Staat (ITCCS)


Breaking ITCCS Nieuwsbericht: zaterdag 8 april 2017

https://youtu.be/FLEoDjS8p7s

Brussel:

Kinderen in negen steden zullen ritueel worden gemarteld en gedood door het Vaticaan onder leiding van de negende cirkel offercultus op 30 april, het satanische feest van Beltane of Walpurgisnacht.

Volgens ITCCS bronnen, zullen alle van de hoogste leiders van de Negende Cirkel officiëren bij de rituelen aanwezig zijn, die zullen plaatsvinden in katholieke kerken of faciliteiten in Rome, Montreal, Washington (DC), Londen, Parijs, Brussel, Genève, Frankfurt en Tara, Ierland.

“Dit is een van de grootste bijeenkomsten van de Negende Cirkel in jaren”, zegt een van deze bronnen. “We hebben te horen gekregen dat de top van politieke, zakelijke en kerkelijke figuren zullen deelnemen, met inbegrip van Rusland en China, gebieden die niet normaal zijn voor de Circle. Iets heel groots is op gang.”

In antwoord op deze dreigende misdaden, heeft het Internationaal Common Law Hof vandaag opgeroepen tot Pauselijke Vernietiging besluit van 20 april 2014 dat het Vaticaan en zijn gezag ontheft. (Https://www.youtube.com/watch?v=1zvtuHT7Cl4&feature=youtu.be)
Dit besluit stelt burgers en politie in staat verdachte of veroordeelde criminelen in de rooms-katholieke kerk en haar gelieerde ondernemingen te arresteren, zoals de Church of England. Volgens het centrale kantoor vanITCCS, zullen speciaal opgeleide teams werken met het Hof voor het verstoren van de dreigende Negende Cirkel rituelen en aanhouding van de deelnemers.

In mei 2014 werd bij dezelfde ontmaskerings Order Jesuit leider Adolfo Pachon, de zogenaamde “Black Pope” en een Negende Cirkel aanhanger, gedwongen ontslag te nemen uit zijn kantoor. Andere leden Negende Cirkel zoals Paus Benedictus en Cardinals Tarcisio Bertone en Sean Brady namen ook ontslag in dezelfde periode. En op 15 augustus 2014 werd een Negende Cirkel ritueel gestopt in Montreal door een speciaal ITCCS team. (Zie http://itccs.org/2014/08/16/child-sacrificial-cult-disrupted-arrests-made-in-montreal/)

Een oproep tot actie volgt, samen met kopieën van de 20 April Proclamatie Orde en een Common Law aanhoudingsbevel. (Let op: ondertekende exemplaren van de Warrant zijn beschikbaar bij itccsoffice@gmail.com)

We roepen alle mensen met een geweten op om ons te helpen bij het eens en voor altijd stoppen van deze kindermoordenaars, door met behulp van de bijgevoegde Common Law Warrant de acties van hun plaatselijke katholieke kerk als een veroordeeld crimineel lichaam te verstoren en te stoppen.

Neem contact op met itccsoffice@gmail.com om vrijwilligerswerk te doen in dit werk en om meer informatie en updates te ontvangen. Zie ook www.itccs.org en www.murderbydecree.com.


Sla nu toe nu voor leven en vrijheid: een oproep naar de ontwaakten


Uitgegeven in Sovereign Common Law Vergadering op 8 april 2017

Terwijl de Vaticaan Negende Cirkel cult zich voorbereidt op het afslachten van meer onschuldige kinderen, bevestigen Wij de Mensen het Common Law rechterlijk bevel dat lichaam en zijn kerk een juridisch en spiritueel vernietigd misdadig regime is dat een bedreiging is voor de hele mensheid.

Aan de vooravond van de derde verjaardag van het rechterlijk bevel, en als aanpak van de 500ste verjaardag van de lancering van de protestantse Reformatie:

1. We the People (Wij de Mensen red.) doen een beroep op de mensen van de wereld om ons te helpen beslag leggen op de moordenaars en drugshandelaren van kinderen en het arresteren van veroordeelde kerkelijke functionarissen, priesters en anderen schuldig aan deze misdaden;

2. We the People roepen alle mensen van het ware geloof op de moorddadige Kerk van Rome te verlaten en zich te herverenigen tot zelfbestuur Congregaties zonder hoofd/leiding, mediator of priester, maar spaar dat van Christus door dat met rust te laten; en

3. We the People verklaren, dat al die kerken en hun leiders die op zoek zijn naar eenheid en “verzoening” met de veroordeelde, genocidale Kerk van Rome, medeplichtig zijn aan het kwaad en accessoires tot misdaad

We doen deze hernieuwde oproep tot terugvordering van de wereld uit de Romeinse tirannie te beginnen deze Pasen zondag 16 april, 2017, afgesloten op Hervormingsdag, dinsdag, 31 oktober 2017. De komende zes maanden zullen getuigen van een nieuwe politieke en spirituele Reformatie die de valse kerk van Rome, de massamoord op onschuldigen, en zijn afgodische ontkenning van de suprematie van God afschaft.

Zie verder: http://itccs.org/

Vertaling: Maria met google

Mariaenbuitenaardsen.blogspot.nl