vrijdag 29 september 2017

PERSOONLIJKE WERELDWIJDE AANVALLEN WORDEN DODELIJK. KOMT DE DISCLOSURE OORLOG TOT EEN CLIMAX? [ Deel 1]

 - 5 e deelWAAR GING AL DAT GELD HEEN?

De hele wereld staat op de rand van een faillissement. Al het geld is weg. Alleen de VS al heeft bijna 20 biljoen dollar schuld, zoals u net gelezen hebt.

De Cabal's eigen " te groot om te mislukken" mega-bedrijfsbanken hadden in 2008 niets over, en hadden een bailout van 29 triljoen dollar nodig, zoals we in de Financial Tyranny 19) onthullen.

Maar praktische gezien is dit niet zinvol. Al dat geld moest ergens heen gaan. 29 triljoen is bijna de helft van de totale rijkdom van de planeet in een bepaald jaar, zoals gemeten in het BBP van de wereld.

Als je ' het geld volgt', is het voor de hand liggend dat ze het aan iets moesten uitgeven.WAT KUNNEN ZE HEBBEN GEKOCHT?

Als we ervan uitgaan dat de rijke elite dit geld gestolen en uitgegeven heeft, wat hebben ze er dan mee gekocht?

Je zou je kunnen voorstellen dat ze dineren met kaviaar en fijne biefstuk, met een 400 dollar fles Dom Perignon-champagne in hun prive-jets.

Ze kunnen wellicht wagenparken met Bentleys in de garages hebben van een paar mega-herenhuizen over de hele wereld, en torenhoge jachten in de haven.

De kosten van deze luxe zijn veel minder dan de tien triljoen in de activa van de top 92.000 mensen, die de .001% vertegenwoordigen 20).
Als elk van hen precies hetzelfde bedrag had, wat zeer onwaarschijnlijk zou zijn, zou het 108 miljoen, 698 duizend dollar bedragen en veranderen.

Een prive-jet 'alleen' kost maximaal 4 miljoen per jaar 21)

(vertaling: Hij zei dat de meeste Jet-eigenaren iedere vier / vijf jaar van vliegtuig wisselen, zoals auto-eigenaren, alhoewel deze  dingen wat meer kosten om te draaien. Afhankelijk van de grootte van het vliegtuig kan het tussen 700.000,-- en vier miljoen kosten om je eigen vliegtuig te hebben. (11 oktober 2013).


 JE KAN SCHADEN MET EEN JACHT

Jachten zijn waar dingen belachelijk kunnen worden.

Er zijn niet genoeg superjachten voor alle 92.000 van de 0,001 procent om er één te hebben, maar als ze er waren, kunnen ze alles uitgeven wat ze hebben in een poging om er een te krijgen en failliet gaan, aangezien ze 275M elk zijn.

Vertaling:  De rapporten zeggen dat een 100 mtr. superjacht met een topsnelheid van 25 knopen en 50 man personeel rond de 275 miljoen kosten. De 30 grootste superjachten overwegend, die allemaal langer zijn dan 100 mtr. kunnen aanmerkelijk meer kosten. (8 april 2012).


Forbes was alleen in staat om 125 superjacht-eigenaren te identificeren om hun nationaliteiten 22) te kennen, hoewel ze ook zeggen dat 355 van hen in 2013 werden verkocht, in totaal 3,5 miljard.

Hoeveel superjachten van 275 miljoen kond je kopen met tien triljoen dollar? Dat is 36 duizend, 363 - veel meer dan het bekende aantal.GENOEG GELD OM HELE STEDEN TE BOUWEN ... ZO NIET TOTALE NATIES

De top 92.000 individuen bezitten alleen al 10 triljoen. Het totale bedrag dat door de superrijker wordt uitgestoten, is een verbijsterende 32 triljoen dollar:

http://www.alternet.org/economy/global-power-elite-exposed

In juli 2012 publiceerde James Henry, een voormalig hoofdeconoom bij McKinsey, een enorme wereldwijde consultancy, een omvangrijk rapport over belastingparadijzen voor het Tax Justice Network.

Hij heeft gegevens verzameld van de Bank for International Settlements (BIS), het IMF en andere particuliere sectoren om te onthullen dat de superrijke wereld tussen 21 en 32 triljoen dollar offshore verborgen heeft om belasting te voorkomen.

Met grofweg de helft van de wereldwijde offshore-rijkdom, of zo'n $ 10 triljoen, die tot 92.000 van de rijkste individuen van de planeet behoren - die niet de top 1%, maar de top 0,001% vertegenwoordigen - zien we een veel extremer wereldwijd verschil in vorm dan die van de Occupy beweging.


 KIJK NAAR DE CIJFERS

Laten we nu eens kijken naar de gecombineerde rijkdom van hele landen zoals het vandaag is in 2017, gebaseerd op het BBP, of het bruto binnenlands product.

Wat je hier ziet is dat de totale waarde van de VS 19,4 triljoen is, China is 11,7 triljoen, Japan is 4,8 triljoen, enzovoort:


Iedereen praat over hoe rijk China is. Ze kopen alles wat ze zien, gaan door een enorme bouw explosie, noem het maar op.

Toch, zoals u hier kunt zien, is hun gecombineerde BBP voor 2017 $ 11,79 btriljoen.

Dit is een beetje hoger dan wat de top 92.000 mensen onder hun sofa hebben gepropt.

Wat kan je eigenlijk met 11,79 triljoen doen? Laten we snel een kijkje nemen bij China en erachter komen.


 CHINA'S "SPOOK STEDEN"

Slechts een deel van China's 11,79 biljoen per jaar is toegewezen aan de bouw van enorme, griezelige "Ghost Cities" waar niemand zelfs in woont.

Hier is er een artikel over uit het februari 2016 nummer van Wired Magazine, compleet met prachtige fotografische documentatie:Het Kangbashi district van Ordos, China is een wonder van stedelijke planning, 137 vierkante mijl van schitterende torens, futuristische architectuur en ongerepte parken die uit het grasland van Binnen-Mongolië zijn gebeeldhouwd.

Het is een grondig moderne stad, maar voor één ding: niemand woont daar.

Nou, bijna niemand. Kangbashi is een van de honderden sprankelende nieuwe steden die relatief leeg zijn in China.

[Zij zijn] gebouwd door een regering die graag het land wil verstedelijken, dat wordt  vermeden door mensen die het zich niet kunnen veroorloven of aarzelen om de plattelandsgemeenschappen te verlaten die zij kennen.

Chicago fotograaf Kai Caemmerer 23) bezocht Kangbashi en twee andere steden voor zijn lopende serie Unborn Cities 24).

De foto's vangen de angstaanjagende sensatie van het staan op een stille straat omringd door lege wolkenkrabbers en openbare ruimtes zonder leven.


2017: CHINA BOUWT NU EEN STAD DIE DRIE KEER ZO GROOT IS ALS NEW YORK

In april 2017 kondigde China de bouw aan van nog een andere stad, die binnenkort zou uitbreiden tot letterlijk driemaal zo groot als New York:


Onderschrift: Een file bij een tol stop in Beijing. Autoriteiten hopen de druk op de stad te verlichten met een metropolis 100 km. verder. Foto China Daily / Reuters.


Plannen voor de Xiongan New Area, een speciale economische zone, zeggen  de autoriteiten, zullen uiteindelijk een gebied bedekken dat bijna drie keer zo groot is als New York, werden door de topleiders van de communistische partij op zaterdag aangekondigd met een air van overheidspropaganda.

Het officiële nieuwsagentschap Xinhua zei dat de creatie van Xiongan de druk zou beperken op de auto-verstopte, 22 miljoen inwoners van China en "in te leiden in een nieuw hoofdstuk in de historische overgang van het land naar gecoördineerde, inclusieve en duurzame groei" ....

China heeft de afgelopen jaren tientallen nieuwe gebieden gecreëerd als onderdeel van een enorme urbanisatie waar honderden miljoenen mensen haar steden heeft betrokken.

Critici zeggen dat er veel in spooksteden zijn veranderd, maar in een recent interview vertelde Wade Shepard, de auteur van een boek over het fenomeen, dat het nu begint af te nemen. 25)


CHINA IS NU BEZIG MET HET BOUWEN VAN NOG EENS 285 STEDEN


Hoewel China al in totaal 650 gevestigde steden heeft, zijn zij van plan om een deel van deze 11,79 triljoen per jaar te gebruiken om er nog eens 285 te bouwen.

Dit betekent natuurlijk dat één van de meest bevolkte landen ter wereld letterlijk de grootte van hun steden verdubbelt met het geld dat ze al hebben.

11,79 triljoen per jaar is meer dan genoeg om dit te doen:Tweehonderd vijfentachtig. Dat is het aantal nieuwe doelgerichte eco-steden die China beweert te ontwikkelen.

Dit is geen grap of ironisch probleem ... Dit is een zeer echte ontwikkeling die plaatsvindt in een China dat zich op vele fronten snel ombuigt en stabiliseert.

In een land dat ongeveer 650 gevestigde steden heeft, kan de impact van deze ecosteden bouwende voorspoed drastisch zijn - zelfs als slechts een bescheiden deel van hen ooit daadwerkelijk is voltooid en bevolkt.

Dit is een land dat veruit sneller is verstedelijkt dan elk ander land in de geschiedenis.

Sinds 1949, toen de communistische partij voor het eerst aan de macht kwam, creëerde China (of bestemde) meer dan 600 nieuwe steden.

In de afgelopen drie decennia alleen heeft het land meer mensen verstedelijkt dan de gehele bevolking van de Verenigde Staten.

In 2030 verwacht [China] meer dan een miljard stedelijke inwoners te hebben - wat betekent zoiets als de bevolking van Estland, die elke maand moet verstedelijken (ja, maandelijks).Onthoud - al deze uitgaven zijn hoger dan China's jaarlijkse militaire begroting van 216 miljard, dat is slechts 0,2 biljoen dollar.


Voetnoten
wordt vervolgd


vertaling: Maria  mariaenbuitenaarden.blogspot.com