donderdag 9 augustus 2018

Agent en Staats Advocaat Gevangen nadat collega agenten ze betrapt hadden op het verkrachten en dat te filmen van een baby

Agent en Staats Advocaat Gevangen nadat collega agenten ze betrapt hadden op het verkrachten en dat te filmen van een baby


In een van de meest walgelijke gevallen ooit op de radar van het Free Thought Project, is een politieagent tot 16 jaar gevangenisstraf veroordeeld nadat hij door zijn collega's werd betrapt op het verkrachten van een baby.

Eindelijk! Mensen spreken over wat ze zien en weten. Haal deze monsters uit onze straten en uit onze gemeenschappen. ~ BP


8 augustus 2018

In een van de meest walgelijke gevallen ooit op de radar van het Free Thought Project, is een politieagent tot 16 jaar gevangenisstraf veroordeeld nadat hij door zijn collega's werd betrapt op het verkrachten van een baby.

De inmiddels voormalig agent, de 48-jarige Dean Roberts, filmde zichzelf terwijl hij een hulpeloze baby tijdens zijn dienst misbruikte. Vervolgens verdeelde hij de beelden naar andere pedofielen in een berichten-app.

Zijn collega-officieren betrapten een andere pedofiel - ook een overheidsmedewerker - die de gruwelijke beelden had ontvangen en vervolgens herleid tot een van hun eigen beelden.

De voormalige officier van de politie van South Wales werd vervolgens gearresteerd en er werd ontdekt dat hij samen met andere pedofielen had geparticipeerd om samen andere kinderen te misbruiken om meer beeldmateriaal te maken en te verspreiden.

Na zijn arrestatie heeft deze verdorven politieagent toegegeven dat hij het kind verkrachtte en aanrandde en onfatsoenlijke beelden van kinderen bezit en verspreidt.

"Ik kan nooit de klop op mijn deur vergeten en mijn hele wereld die gewoon uit elkaar viel", zei de moeder van het slachtoffer in de rechtszaal. "Het was net alsof je door een bus werd aangereden. We zullen altijd met de consequenties moeten leven. "

Wat meer is, Roberts 'partner in misdaad was John Guess, die toevallig ook een staatswerknemer was. Volgens rapporten was Guess een staatsprocureur die als juridisch adviseur voor de Welshe overheid werkte.

Guess werd eerder deze maand tot 26 jaar gevangenisstraf veroordeeld nadat hij betrapt werd op misbruik van twee andere jonge meisjes. Volgens de rechtbank was Guess ook betrapt op het maken van foto's van kinderen toen ze bij zwembaden werden verkleed.

Na de veroordeling van Roberts en Guess, zei hoofdinspecteur Wendy Gunney: "De zinnen van vandaag weerspiegelen de ernst van de misdaden die zijn gepleegd. De twee personen die verantwoordelijk zijn voor het afschuwelijke misbruik van een aantal zeer jonge kinderen, zijn nu voor de rechter gebracht.

"Het onderzoek bracht buitengewoon verontrustende bewijzen van kindermisbruik aan het licht en de schuldige pleidooien hebben ervoor gezorgd dat de jury niet werd gespaard van bewijsmateriaal dat extreem traumatisch zou zijn geweest.'

"Het vonnis van vandaag betekent niet het einde van ons onderzoek en we zullen onvermoeibaar werken om andere slachtoffers of getuigen te identificeren en de gerechtigheid te zoeken die ze verdienen."

Niet één maar twee staatsacteurs zijn tot gevangenisstraf veroordeeld wegens gruwelijke en onuitsprekelijke daden jegens kinderen, inclusief een baby. Wat meer is, was een van de taken van deze monsters om de gemeenschap te beschermen tegen mensen zoals hijzelf. In plaats van ze te beschermen, verried hij ze echter en raakte (?) ze aan. Walgelijk inderdaad.

Helaas, hoe tragisch deze zaak ook is, het is geen geïsoleerd incident. Zoals TFTP meldde, onthulde een studie in 2016 het verbazingwekkende feit dat politieagenten ongeveer 1100 keer per jaar worden gearresteerd, of ongeveer drie agenten die elke dag worden aangeklaagd. Veel van deze arrestaties gaan over onuitsprekelijke seksuele misdaden.

"Politiemisdaden zijn niet ongewoon," concludeerde hoofdonderzoeker Philip M. Stinson van de studie. "Onze gegevens zijn in directe tegenspraak met enkele van de heersende aannames en de stelling dat slechts een kleine groep rotte appels de overgrote meerderheid van de politiecriminaliteit begaan." Hoewel bijna 60 procent van de misdaden "plaatsvond toen de officier technisch gezien niet in dienst was", schreef Stinson : "Een aanzienlijk deel van deze zogenaamde off-duty misdaden ligt ook in de context van politiewerk en de rol van de dader als politieagent, inclusief gevallen waarin off-duty officiers een insigne, een officieel wapen of anderszins hun macht gebruiken , autoriteit en het respect dat hen wordt geboden als middel om misdaden te plegen. "

Volgens een rapport van WaPo, in gevallen waarin beschuldigingen van seksueel misbruik zijn gepleegd, werd 72 procent van de officieren ontslagen en meer dan 80 procent leidde tot veroordelingen, zo blijkt uit de studie. Er waren 422 gemelde gevallen van geweld bij  verkrachting, 352 gevallen van gewelddadige streling en 94 sodomiegevallen gedurende de zeven jaar van de studie, die Stinson 'groter dan verwacht op basis van het bestaande onderzoek' noemde. Het zoeken naar gegevens leverde 174 voorbeelden op van mannelijke officieren gearresteerd in gevallen van 'Driving While Female', waarbij vrouwelijke chauffeurs werden lastiggevallen of mishandeld. Ongeveer 82 procent van die gevallen eindigde in veroordelingen.

Een afzonderlijke studie zoals gerapporteerd door de AP in 2015 vond eveneens schokkende cijfers.

Het onderzoek  onthulde dat 550 officieren werden gedecertificeerd voor verschillende seksuele aanvallen, waaronder verkrachting. Sommigen werden ontslagen wegens sodomie of seksuele 'shakedowns', waarbij slachtoffers gedwongen werden seksuele handelingen te verrichten om arrestatie te voorkomen.

Nog eens 440 officieren verloren hun baan voor andere seksgerelateerde misdrijven, zoals het bezit van kinderpornografie, gluren, het sturen van seksueel geladen berichten naar minderjarige tieners of het hebben van seks tijdens het werk.

Ongeveer een derde van de officieren verloor zijn baan voor het plegen van zedendelicten met jongeren.

Een andere onafhankelijke studie wees uit dat seksueel wangedrag de op één na hoogste van alle nationale klachten tegen politieagenten is, wat neerkomt op 9,3 procent in 2010, volgens een onderzoek van het National Police Misconduct Reporting Project van het Cato Institute.

In 2010 hadden 354 van de 618 klachten betrekking op niet-seksuele seksuele handelingen, en meer dan de helft van de betrokkenen waren minderjarig.

Misschien is het meest huiveringwekkende aspect van politioneel seksueel wangedrag de waarschijnlijkheid van onderrapportage. Zoals het geval van de NYPD-politie die de verkrachtingsslachtoffer intimideert, komen politieagenten voor de hunne op - zelfs als het betekent om een ​​verkrachter te beschermen. Wanneer een persoon slachtoffer wordt van seksmisdaden door de politie, hoe kan worden verwacht dat zij zich tot dezelfde mensen wenden die hun misbruiker in dienst nemen en dit melden - vooral gezien het feit als het een bekende politie is die zich tot het uiterste inspant om de eigen misdaad te beschermen.

"Het gebeurt waarschijnlijk in alle wetshandhavingsinstanties in het hele land," zei Chief Bernadette DiPino van de Sarasota Police Department in Florida, die het probleem voor de International Association of Chiefs of Police heeft helpen bestuderen. "Het is zo ondergerapporteerd en mensen zijn bang dat als ze bellen en klagen over een politieagent, ze denken dat elke andere politieagent er dan op uit gaat om ze te pakken."

Door Maria vertaald vanuit
http://www.starshipearththebigpicture.com/2018/08/09/cop-and-state-attorney-jailed-after-fellow-cops-caught-them-raping-a-baby-and-filming-it/