donderdag 7 juni 2018

Belangrijke update van verhaal over mensenhandel in Tucson, Arizona 7 juni [video's]

Belangrijke update van verhaal over mensenhandel in Tucson, Arizona 7 juni [video's]

DIT VERHAAL WORDT INTERESSANTER, OMDAT WE VERMOEDDEN DAT DIT ZOU GEBEUREN DANKZIJ ENKELE GEDETAILLEERDE UPDATES. (ONDER)

GISTERAVOND KWAM IK OP DEZE VIDEO WAARIN STOND DAT DE SITE VAN TUCSON / VALENCIA WAS PLATGEWALST. NIET OPGERUIMD, GEWOON PLATGEWALST.

Luitenant-kolonel Roy Potter heeft gezegd dat hij betrokken was bij het onderzoeken van verwante activiteiten in 2011 en meldt dat wetshandhaving goed op de hoogte is van de situatie bij de grens.
Het is niet verrassend dat het onderwerp BLM naar voren kwam. Voor degenen die niet op de hoogte zijn, dat is het Bureau of Land Management (van Bundy Ranch Fame). We begrijpen dat het bureau officieel is ontbonden, maar de activiteit wordt voortgezet, zoals u zult zien aan de update op de onderstaande link.
Hoewel we zijn gewaarschuwd om niet 'emotioneel' te worden over dit verhaal of conclusies te trekken, geven de rapporten aan dat het geen eenvoudig daklozen kamp is en er zijn veel te veel toevalligheden die genegeerd moeten worden.
LEO's werden onmiddellijk op de hoogte gebracht van het kamp toen de Veterans On Patrol (VOP) het ontdekten, en er volgde geen actie gedurende 4 dagen zodat de veteranen teruggingen en grondig verkenden.
De politie leek het geen plaats delict te vinden, dus de VOP's deden wat ze konden om te documenteren wat ze vonden.
We willen niet zeggen dat de situatie iets is wat het niet is, maar het lijkt erop dat de eerste instincten waarschijnlijk juist waren. Het ziet ernaar uit dat dit kamp mogelijk verband houdt met een groter complex, dat nog steeds in aanbouw is.
Als er tunnels zijn tussen VS en Mexico, zal een muur het probleem niet oplossen. Zeker, president Trump weet het.
Het feit dat Chelsea Clinton het verhaal belachelijk heeft gemaakt, is op zich al verdacht.
Door ons te concentreren op evenementen als deze in de alternatieve media, dwingen we de hand van de globalisten.
Image result for chelsea clinton mocks pizzagate & Arizona
https://youtu.be/qkErJIngt0o
 Bekijk het laatste nieuws op deze link voor gedetailleerde informatie en video's. Bedankt voor de heads-up, D.
Veterans On Patrol Ontdek "Blueprints" voor een groter ondergronds complex in #Tucson.

Vertaald door Maria vanuit
http://www.starshipearththebigpicture.com/2018/06/07/important-update-to-tucson-arizona-human-trafficking-story-june-7-videos/