zaterdag 16 juni 2018

GLAXOSMITHKLINE VEROORDEELD VOOR VEROORZAKEN BLIJVENDE PSYCHISCHE SCHADE

Gebruik geen Seroxat.  Gebruik trouwens in principe maar geen chemische medicijnen. Zoek naar alternatieven. Er zijn er genoeg, maar we zijn het niet zo gewend.

Bijvoorbeeld voor ontstekingen, die de oorzaak zijn van veel klachten. Probeer Pulsatilla of Urtica (brandnetel). Je komt dan terecht bij de keuze van hoe sterk, want ook de alternatieve medicijnen kennen er verschil in.

Voor homeopathie bestaat er een reisapotheekje in een mapje. Daar heeft praktisch alles een potentie van C30, een sterkte die snel resultaat oplevert bij gering gebruik: binnen het eerste kwartier 2x 6 granules nemen met een tussenpoze van 15 minuten. Na 3 dagen, als er nog geen of heel weinig verbetering is nog een keer 6 granules. Als dat geen verbeteringen oplevert is het gekozen middel niet het juiste. Nooit bijwerkingen en snel resultaat. Bij het juiste middel kunnen de klachten de eerste dag verergeren. De kosten zijn ALTIJD laag en in geen verhouding tot wat de pharmaceutische industrie berekent. Een potje kost rond de 10 euro en hoeveel granuletjes erin zitten weet ik niet maar in ieder geval honderden. En er zijn boeken te koop over homeopathie.

Maar goed, dit gezegd hebbende (ik zal er af en toe wat meer over schrijven), het artikel op Niburu.co beschrijft het 'succes' van een jarenlange gebruiker van Seroxat die daar veel schade bij ondervond, op de pharmacie:

GLAXOSMITHKLINE VEROORDEELD VOOR VEROORZAKEN BLIJVENDE PSYCHISCHE SCHADE.

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13070:glaxosmithkline-veroordeeld-voor-veroorzaken-blijvende-psychische-schade&catid=17:gezondheid&Itemid=30