dinsdag 5 juni 2018

Personeel roept agenten op voor senator die probeert het detentiecentrum voor immigranten te zien in Former Walmart [video]
This page contains HTTP resources which may cause mixed content affecting security and user experience if blog is viewed over HTTPS.

Fix    Dismiss    Learn more 
<img height="300" src="http://www.starshipearththebigpicture.com/wp-content/uploads/2018/06/Wal-mart-emergency-300x225.jpg" width="400">


Het "Wal-Mart-mysterie" heeft mogelijk nu meer relevante context. Jarenlang hebben we video's gehad van mensen die zeiden dat de gesloten Wal-Marts werden herbestemd voor het houden of detentiefaciliteiten voor de patriotten; de dissidenten. Ons werd verteld dat gezinnen onmiddellijk zouden worden gescheiden. Zelfs politieagenten die toevallig in een winkel in het bijzonder zagen, vertelden een onafhankelijke journalist op het toneel dat het gebouw volledig was leeggehaald.

Nou, Jade Helm kwam en ging en we hebben nog steeds een video van Wal-Marts met chainlink omheinde gebieden bedekt met prikkeldraad - blijkbaar staan ze leeg. We zijn er vrij zeker van dat er tunnels zijn onder de faciliteiten, en zoals een 'Tuber' opmerkte, hadden alle Wal-Marts die hij controleerde een soort vijver achter zich.

Er zijn hoge muren die de ruggen van sommige winkels omsluiten. We zagen gedocumenteerde containers in een railvoertuig-achtige stijl en een merkwaardige behoefte aan privacy. Of was het veiligheid? Hadden deze Wal-Mart-mensen zo'n sterke gemeenschapszin dat ze prikkeldraad langs het dak installeerden, zodat de loodgieters niet zouden vallen?

Er waren suggesties dat de beveiliging was om de diefstal van koper uit de A / C-eenheden te voorkomen, maar dat lijkt onwaarschijnlijk.


Sommigen probeerden onze achterdochtige geest te verzachten met de suggestie dat een rampzalige catastrofale ramp zoals het opbranden van Yellowstone of het splitsen van het land als gevolg van grote aardbevingen in de New Madrid-fault, FEMA zou kunnen vragen om massale aantallen vluchtelingen te huisvesten in Wal-Mart-winkels. Ze zeiden dat Wal-Marts de perfecte opzet is om grote hoeveelheden noodvoedsel, water en voorraden aan te voeren en op te slaan.

Bij mijn weten heeft niemand Wal-Marts ooit met mensenhandel in verband gebracht.

Dit artikel kan aanwijzingen geven over het ware doel van verschillende Wal-Marts die plotseling sloten voor "retrofit" (reparatie van loodgieterswerk, beweerden ze), en waarom veel van de eersten langs de Amerikaanse / Mexicaanse grens  of er niet ver vandaan waren .

We weten nu dat de "Texas Rangers" van de Bush-bende assisteerden bij grensbreuken (?), drugs en handel in Texas, maar dat toen "pedogate", "pedovores" en "orgaanroof" geen deel uitmaakten van de populaire alternatieve nieuwscyclus; treinladingen immigranten uit Midden- en Zuid-Amerika hadden de VS nog niet overspoeld, en de meesten van ons dachten daar nog niet zo over na.

Nu - vooral na de smerige toevallige ontdekking in de buurt van Tucson van het pedocamp afgelopen weekend - hebben meer van ons de context voor dit verhaal. WIJ wisten dat het niet alleen maar een "complottheorie" was. We hadden gewoon niet alle feiten of de context.

Ik denk dat we inmiddels weten dat wanneer er veel geheimhouding blijkt te zijn, ze geen goed doen - en wij, de mensen hebben het recht te weten wat zich in onze gemeenschappen en ons land afspeelt.

Merkley beweerde eerder dat hij gekooide kinderen zag bij een andere detentiefaciliteit in Texas.

Tijdens zijn bezoek aan Brownsville, Texas, wandelde Merkley naar een voormalige Walmart-winkel die was omgebouwd tot een faciliteit die werd gerund door een non-profitorganisatie genaamd Southwest Key, die samen met het Health and Human Services Office of Refugee Resettlement eenmalig zorgt voor de opvang van kinderen zonder papieren ze komen aan in de Verenigde Staten. Ze worden daar gehouden tot hun volgende stop, meestal voor familieleden in de Verenigde Staten of in hun thuisland, of pleegzorg.

Senator Merkley (OR), een democraat, heeft misschien geloofd dat hij wat vuil zou vinden om de Trump-regering aan te vallen voor hun nieuwe beleid, maar hij had misschien wel een oprecht verlangen om zelf te zien of kinderen humaan werden behandeld. Vermoedelijk was deze voorziening voor kinderen, gescheiden van hun ouders.

Het dichtst bij dit wat we tot nu toe hebben gezien, was de voormalige gouverneur van Minnesota Jesse Ventura in zijn bezoeken aan 'samenzweerderige' locaties in Amerika die onze vermoedens bevestigden, maar niet het eigenlijke doel. Hij zette de toon. Hopelijk zullen er nog meer volgen, maar waarschijnlijk zullen ze te maken krijgen met de pers zoals deze van Fox 1), waardoor de exposé ontspoort. Het zal niet gemakkelijk zijn.

Nee kinderen mogen nooit gescheiden worden van hun ouders in opvangfaciliteiten, maar het gaat niet om "kinderen die in een kooi slapen", het gaat om het binnenhalen van enorme aantallen mensen voor het oogsten van organen, seksuele handel en satanisch ritueel misbruik. Het gaat elk jaar over miljoenen vermiste kinderen.

President Trump heeft in korte tijd gedaan wat hij kon om illegale immigratie te beteugelen en de holdingfaciliteiten schoon te maken - maar zijn alle faciliteiten bekend? Hebben de mensen die proberen de immigranten te beschermen het hele verhaal? Plaatsen ze vertrouwen waar het niet verdiend is? Waarom het geheim van deze voormalige Wal-Mart? Wat moeten ze verbergen? Waar zijn de ouders van de kinderen?

Wie is de aannemer, "Southwest Key" ECHT? Is het een kwestie van de vos die het kippenhok bewaakt? Wat gebeurt hier en in andere soortgelijke faciliteiten? Zijn het eervolle mensen die ze leiden? Zo ja, waarom de politie bellen? We hebben transparantie nodig, geen coverups. Er zijn weinig minder verdachte woorden voor de patriotten dan, "overheidscontractant".

Als degenen die deze faciliteiten gebruiken op de loonlijst van NWO staan en als ze toegang hebben tot een doolhof van tunnels, blijft wat ze doen een raadsel, tenzij er een onderzoek op ware grootte plaatsvindt en die tunnels worden afgesloten. Is dat waar al het malen en gekreun over gaat als mensen geboem horen en gebouwen over de planeet trillen? Te veel vragen ... niet genoeg antwoorden en ik vertrouw niet wat ik zie en hoor waar het kinderen, immigranten en detentiecentra betreft, vooral wanneer de toelating van een Amerikaanse senator wordt geweigerd en geregistreerd door de politie. ~ BP


Bekijk: Personeel roept politie op bij senator die probeert het Immigranten Detentiecentrum in het voormalige Walmart te bekijken

4 juni 2018

(CD) - Amerika's onmenselijke immigratiesysteem is de laatste dagen onder toenemende controle komen te staan ​​nadat president Donald Trump zijn nieuwe beleid introduceerde om migrantenkinderen te scheiden van hun families, en toen een zittende Amerikaanse senator zondag probeerde de omstandigheden van één immigrantengevangenis te onderzoeken in Texas - waar naar verluidt "honderden" kinderen worden vastgehouden - weigerde het faciliteitspersoneel hem binnen te laten en belde de politie.

"Het team van de procureur-generaal en de Office of Refugee Settlement, ze willen niet dat iemand weet wat er achter deze deuren gebeurt," zei Senator Jeff Merkley (D-Ore) nadat hij was gearriveerd bij de Brownsville, Texas faciliteit, die wordt gerund door het Southwest Key Program (SKP), een contractant van de overheid 'zonder winstoogmerk'.

Merkley kwam niet eenvoudig onaangekondigd bij de faciliteit. Zoals de senator van Oregon aan het begin van zijn video over het geprobeerde bezoek uitlegt, nam hij contact op met federale ambtenaren en SKP om toegang te vragen tot het detentiecentrum, een voormalige Walmart met volledig verduisterde ramen.

Nadat Merkley herhaaldelijk aan functionarissen in de faciliteit had gevraagd hem toe te staan ​​om met een supervisor te praten die hem een ​​rondleiding kon geven, arriveerde de lokale politie en ondervroeg de senator over zijn poging tot binnenkomst. Toen een toezichthouder eindelijk tevoorschijn kwam, zou hij de vragen van Merkley niet beantwoorden of informatie verstrekken.

Bekijk de video hier:
http://theantimedia.com/jeff-merkley-immigrant-detention-center-walmart/?utm_source=The+Anti-Media+Newsletter&utm_campaign=bab6a4669c-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_177e8c8195-bab6a4669c-25344097

Merkley's poging om door het geheime detentiecentrum te touren komt nadat nieuw vrijgegeven documenten "alomtegenwoordig misbruik" van immigranten bij dergelijke faciliteiten tijdens de behandeling van de Obama-administratie aan het licht hebben gebracht, die is voortgezet onder het bestuur van Trump.

"Kinderen mogen nooit uit hun familie worden gerukt en in geheime detentiecentra worden vastgehouden", schreef Merkley op Twitter eind zondag.

De poging van de senator om licht te werpen op de levensomstandigheden van migrantenkinderen die vastzaten in een door de belastingbetaler gefinancierde detentiefaciliteit, werd toegejuicht door voorstanders van immigrantenrechten, die een einde wilden maken aan het 'wrede, inhumane en schandelijke beleid van de Trump-regering om kinderen en baby's  te scheiden' van hun ouders."

Literatuur:

1) http://www.foxnews.com/politics/2018/06/04/reckless-sen-merkley-spreading-blatant-lies-in-failed-attempt-to-enter-immigrant-detention-center-wh-says.htmlDoor Maria vertaald vanuit
http://www.starshipearththebigpicture.com/2018/06/05/staff-calls-cops-on-senator-trying-to-see-immigrant-detention-center-in-former-walmart-video/