zaterdag 2 juni 2018

THE EVENT. RAPPORT VAN HET COOLECTIEF.

By    

Ja. weer genoteerd. Vrijwillig, ter uwer informatie:
This page contains HTTP resources which may cause mixed content affecting security and user experience if blog is viewed over HTTPS.

Fix    Dismiss    Learn more 
<img height="261" src="http://cdn3.theeventchronicle.com/wp-content/uploads/2018/02/earth-mission.jpg" width="400">Een mooie aanvulling op de video-informatie van Allison Coe. red,

Van Sofia Love

Vandaag wil ik graag enkele aanvullende rapporten met betrekking tot dit aanstaande evenement delen. Bronnen zijn dromen, hogere zelven, QHHT-sessies en Eén. Ik zal iedereen anoniem houden terwijl ik zoveel deel als ik comfortabel kan delen.

Deze werden mij gegeven of door sommige van mijn lezers met mij gedeeld, dit zijn niet mijn eigen dromen of QHHT-sessies.

Op deze manier is wat we hier aanbieden van iedereen, een collectieve voorstelling van wat er op ons af komt. Geniet er van.

"Ik heb nog een video bekeken met Allison Coe. Ik was blij te zien hoeveel anderen regenbooglicht beschreven zoals ik in mijn droom beschreef. Het licht was levend. Het waste de vervaardigde en vuile sluier van de lichamen, geesten en gedachten. Daarmee kwam telepathie en het vermogen om direct te communiceren zonder te worden opgenomen door de duistere kant. In plaats van het zijn en eindigen op zichzelf, was het eenvoudig een hulpmiddel in de komende overgang waarin de mensheid hun soevereiniteit terug claimt in plaats van dat het hun wordt overhandigd. Het komt allemaal neer op vrije wil. "

"Verwachte gebeurtenis op 15 april, niet zeker van een datum, met intens fel licht onmiddellijk gevolgd door rimpelingen van gekleurd licht in de lucht, degenen waarvan de trillingsniveaus niet hoog genoeg is zullen de aarde 72 uur verlaten en dan worden teruggebracht naar de aarde om hun vibratiefrequentie te verhogen, en zullen degenen die hun snelheid niet kunnen / willen verhogen, van de Aarde af zijn en naar een andere 3D-planeet worden gebracht, ik schat tussen 35-50% van de huidige populatie van de Aarde "

Wat betreft ascensiesymptomen:

"De onrust is vergelijkbaar met een sudderende pot. Het suddert al die jaren. Het kookt nu omdat de warmte in zekere zin is opgevoerd. Dit is geen warmte van jou. Het komt van de verhoogde frequentie. Het moet worden gezien en aangepast als de hitte niet zal dalen maar toeneemt. "

"Je zult niet lang genoeg worden gescheiden van geliefden om je zorgen te maken, maar sommige daarvan zullen op de schepen zijn."

"Het zal zijn als het knipperen van een oog. Surrealistisch en dan verandert alles. Dit is echt. Het is een samenvoeging en erkenning van jullie allemaal. Elk onderdeel. Dit geeft je je volledige kracht. "
"Deze komende tijden zullen niet gemakkelijk voelen, ze zullen verwarrend zijn en angstaanjagend kunnen lijken. Je weet beter."


"Je zult de kracht krijgen om je volledige zelf te ervaren en tot uitdrukking te brengen, deze keer je ego zelf niet achter te laten, maar haar en hem op te nemen en in volledige expressie te betrekken. Dit betekent dat alle delen op de meest vreugdevolle en gewenste manieren meedoen. Het is de enige uitkomst die we nu zien. '

"Er komt een golf van licht op je af. Het is er een waarin de kleuren net zo goed worden gezien als gevoeld. Het is niet iets dat op een puur sensuele basis zal worden ervaren. Het wordt visueel waargenomen.
De meerderheid van de mensen zal het niet  begrijpen. Deze golf is niet precies zoals te zien in de afbeeldingen die worden geportretteerd door de entertainmentindustrie. Deze afbeeldingen zijn dichtbij. Ze zijn nu gepresenteerd om angst in te boezemen. '

"Het beeld van deze licht- en kleurenliefde / lichtgolf is meer een bewegende stroming. Je zult niet hoeven beslissen om erin te gaan, het zal door je heen gaan en hoewel het ongebruikelijk is, zal het geen angst veroorzaken. De poging om een ​​element van angst te brengen zal niet slagen.
Dit komt omdat de kracht van de energie / het licht zelf sterker is dan alles wat hier op aarde wordt ervaren. Het zal niet door iets anders worden overwonnen. Het zal gekend en gevoeld worden als liefde. "

"Er zal een moment zijn. Dit moment zal of kan verwarrend zijn voor diegenen onder jullie die nog nooit hebben geprobeerd om vanuit een punt van liefde te opereren. Het zal niet blijven."

"Dit wil niet zeggen dat de golf hetzelfde effect zal hebben op ieder van jullie. Dat zal niet het geval zijn."

"Velen van jullie zullen dit ervaren alsof het een droom is.

Sommigen van jullie zullen het tijdens het slapen doen, maar zullen het herinneren als een droom - een droom waar je misschien niet eens over spreekt tot het leven de volgende dag zo erg veranderd is of iemand anders hetzelfde soort droom noemt. "

"Het komt er zelfs nu aan, vergis je niet. Het zal ook een geïsoleerde fysieke gebeurtenis zijn waarin er een begin, een midden en een einde zal zijn. Er is een tijd bekend als vóór het evenement en een tijdstip dat bekend staat als na het evenement. Het wordt gemarkeerd en herkend. "

"De tijd voorafgaand aan het evenement is nu. De tijd na het evenement komt snel. Dit evenement duurt niet dagen maar wordt dagen later hersteld. Het zal alles voor iedereen veranderen. "

"De fysieke door de mens gemaakte systemen zullen allemaal worden veranderd."

"Je hebt gehoord en verwacht nu iets in maart van je huidige jaar. Het is waar dat er iets gebeurt in maart, maar het is niet de gebeurtenis zoals je het verwacht. Het is een toonaangevende golf van liefde, een inleiding tot met licht gevulde energie die het podium vormt voor wat bekend staat als de gebeurtenis. Het begint nu. Het zal bekend zijn dat dit in maart van dit lopende jaar is gebeurd. Dat is zo specifiek als ik kan zijn. "


"Het is in deze energiegolven waar jullie de harten beginnen te openen en de dingen beginnen te ontdooien."

"Je kunt je leven niet plannen rond zijn timing. Jullie allemaal zullen beschermd worden tijdens dit evenement - het is er niet een van vernietiging of van angst, integendeel. "

"Het evenement is een enkelvoudig moment dat zeer snel wordt" ingeschakeld ". Het zijn de mensheid en de aarde en de centrale zon (die aan de schakelaar trekken). "

"Alles is perfect gedaan. Uw plaats wanneer het evenement plaatsvindt, is perfect gekozen. Je zult zien. Er zal niets ontbreken, er doorheen slapen, of eromheen griezelen. "

"Het zal niet worden gezien of voorspeld. Het komt gewoon aan. "

"Gelijktijdig voor iedereen op de planeet - komt de golf aan."

Dus dat dekt het!

Wij zijn degenen. We hebben het licht verankerd. Het is gebeurd.

Met dankbaarheid en zoveel liefde,

Sophia


This article (The event – reports from the collective) was originally published on Sophia Love and syndicated by The Event Chronicle.


Vertaald door Maria vanuit
http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/spiritual/the-event-reports-from-the-collective-2/