vrijdag 8 juni 2018

Metro Atlanta Sex-Trafficking Sting in Atlanta redt 160 kinderen-één kind zo jong als drie (VIDEO)


Ik hoop dat de realiteit van de wereld waarin we leven inzakt voor diegenen die het gewoon niet willen geloven. Het is lelijk, het is pijnlijk, het is onmenselijk, het is ziek en het is maar al te echt.


Bedankt voor de heads-up, L. ~ BPMetro Atlanta Seks-mensenhandel Sting redt 160 kinderen - één kind zo jong als drie.

June 7, 2018
WSBTV reported:
Een angel op de handel in sekshandel in metro Atlanta zorgde voor tientallen arrestaties en de redding van tientallen kinderen gedwongen tot seksuele dienstbaarheid, kondigde de FBI deze week aan.
Operation Safe Summer was een samenwerking tussen het veldkantoor van de FBI in Atlanta en 38 wetshandhavingsinstanties in zes metroprovincies, assistent Special Agent in charge Matt Alcoke vertelde Mike Petchenik van Channel 2.
"Het zijn misdaden die van bijzonder belang zijn voor de FBI en voor wetshandhaving in het algemeen," zei Alcoke. "Omdat de slachtoffers zo kwetsbaar (kinderen) en omdat de daders kunnen zijn van vrijwel elke levensloop, van een bendelid helemaal tot iemand die zeer succesvol en welvarend is."
De angel eindigde met bijna 160 geredde kinderen, waaronder een zo jong als 3 jaar oud, en bijna 150 arrestaties, veroordelingen of vonnissen, zeiden ambtenaren.
Alcoke zei dat de operatie was gepland vóór de zomermaanden als een manier om een ​​deuk in een handel te zetten die kinderen pakt op een moment dat ze meer vrijheid hebben.
Image result for Metro sex-trafficking sting rescues nearly 160 children, authorities say
De video geeft geen URL dus moet op het originele artikel bekeken worden:
http://www.starshipearththebigpicture.com/2018/06/07/metro-atlanta-sex-trafficking-sting-in-atlanta-rescues-160-children-one-child-as-young-as-three-video/

Door Maria vertaald vanuit
http://www.starshipearththebigpicture.com/2018/06/07/metro-atlanta-sex-trafficking-sting-in-atlanta-rescues-160-children-one-child-as-young-as-three-video/


Met de complimenten van de slavendrijvers:
This page contains HTTP resources which may cause mixed content affecting security and user experience if blog is viewed over HTTPS. Fix    Dismiss    Learn more 
<img height="244" src="http://www.starshipearththebigpicture.com/wp-content/uploads/2018/06/atl-sex-arrest-300x183.jpg" width="400">