zondag 3 juni 2018

Headlines voor 3 juni 2018: De Oorlog over Waarheid Raast Verder

Ho! Eerst de interruptie van de figuur in de computer! Kiek maar:

This page contains HTTP resources which may cause mixed content affecting security and user experience if blog is viewed over HTTPS.
Fix    Dismiss    Learn more 
<iframe allowfullscreen="true" class="youtube-player lazy-loaded" data-src="http://www.youtube.com/embed/a4EItyBGNak?version=3&amp;rel=1&amp;fs=1&amp;autohide=2&amp;showsearch=0&amp;showinfo=1&amp;iv_load_policy=1&amp;wmode=transparent" height="297" src="http://www.youtube.com/embed/a4EItyBGNak?version=3&amp;rel=1&amp;fs=1&amp;autohide=2&amp;showsearch=0&amp;showinfo=1&amp;iv_load_policy=1&amp;wmode=transparent" style="border-style: initial; border-width: 0px; font-family: inherit; font-style: inherit; font-weight: inherit; margin: 0px; max-width: 100%; outline: 0px; padding: 0px; vertical-align: baseline;" type="text/html" width="474">Image result for julian assange
Video: https://youtu.be/a4EItyBGNak
Ik heb Lionel's video's op 9/11 aanbevolen en deze was zo goed dat ik hem direct moest delen. Richard Gage is de oprichter van AE911Truth, bestaande uit duizenden architecten en ingenieurs die weten dat het officiële verhaal van wat er op die noodlottige dag in september 2001 gebeurde onmogelijk waar kon zijn. Ze willen honderden architecten en technici opvoeden en iedereen die wil luisteren. Het is een gevoelig onderwerp, maar de humoristische benadering van Lionel en de innemende persoonlijkheid van Richard laten ons op een niet-bedreigende manier een beetje dichter bij de waarheid komen.
Image result for exposing the brutal facts: lionel
https://youtu.be/GTOjccby-L4
Ik moet zeggen dat Abel Danger een aantal van de meest sprankelende gesprekken op het web heeft. Helaas is in deze video de stem van David soms een beetje gedempt, maar Field komt hard en duidelijk door en deze jongens hebben verschillende referenties die ik fascinerend vond.
Ze bespraken bijvoorbeeld holle punt kogels. Herinner je je een paar jaar geleden toen we leerden dat DHS tot 500 miljoen kogels met holle punt opeiste? Er waren veel theorieën over wat en door wie ze moesten worden gebruikt. Een heel interessant gesprek volgt, laat vallen en pakt de draad later opnieuw op in de discussie over holle punten, volledig metalen jassen en dum-dum kogels met betrekking tot de moord op JFK en de reden waarom de uitgangswond van zijn hoofd 6 vierkante inches was. (zoiets als m2, red.) Er werd melding gemaakt van een kogel gevuld met kwik in plaats van lucht.
Ze bespraken ook het mogelijke doel van de dum-dum-kogels en het feit dat men holle kogels kon vullen met miltvuur of een aantal componenten die het zenuwstelsel aanvielen voor een langzame en pijnlijke dood.
Field maakte er een punt van om de logica te vermelden van het kopen van miljarden rondes van willekeurige munitie; om een ​​voordeel te hebben moet iemand iemand die munitie laten afvuren. Hij zegt dat Amerikanen niet op elkaar gaan schieten, terwijl David erop wees dat de munitie van die vordering onder auspiciën van SERCO zou liggen, en dat ze zouden worden geleverd aan partijen die niet vriendelijk zijn voor Amerikanen.
Hier is een echte zinger die onder mijn radar vloog: ze bespraken ook de Las Vegas-schietpartij tijdens het concert van afgelopen najaar en de helikopters meldden dat ze de schietpartij deden. Ze zijn getraceerd met Maverick Helicopters en wie bezit de 51% van het bedrijf? Waarom, procureur-generaal Jeff Sessions. Wil je nog steeds "Sessions" vertrouwen?
U kunt hier meer informatie vinden:  http://www.project.nsearch.com/profiles/blogs/jeff-sessions-owns-vegas-attack-helicopters-heneghan
Ze bespraken de gesloten aanklachten en stelden voor dat president Trump zou wachten tot George Bush Sr. de emmer zou schoppen, en bevestigden dat hij opnieuw in het ziekenhuis is, naar verluidt lijdt aan een lage bloeddruk, wat suggereert dat zijn hart faalt.
Dat klinkt alsof degenen die de confrontatie met de takedown hebben, misschien echt geloven dat de grootste angst van GHWB zou kunnen komen als Amerika de waarheid leerde kennen voor zijn  definitieve ondergang. Misschien herinner je je dat hij zei dat als we wisten wat hij en zijn trawanten hadden gedaan, ze in de lantaarnpalen zouden worden opgehangen. Ik geloof niet dat de patriotten ooit het genoegen zullen hebben.

5-28-2018 Firefighters’ Remedy, The Four Horsemen’s Killing Fields

Image result for Firefighters’ Remedy, The Four Horsemen’s Killing Fields

https://youtu.be/Yo1thD3Ao4A


Abel Danger
Gepubliceerd op 2 juni 2018

AD is van mening dat de SWAT-teams van Rothschild en Serco een Four Horsemen-script volgden voor 9/11, opgesteld door de overleden Canadese ontvolker Maurice Strong, die tegen een groep verslaggevers had gefantaseerd over het redden van de planeet ...

"Om de planeet te redden, beslist de groep: Is niet de enige hoop voor de planeet dat de geïndustrialiseerde beschavingen instorten? Is het niet onze verantwoordelijkheid om dit te bewerkstelligen? Deze groep wereldleiders vormt een geheim genootschap om een ​​economische instorting teweeg te brengen. Dit zijn geen terroristen. Ze zijn wereldleiders. Ze hebben zich gepositioneerd in 's werelds grondstoffen- en aandelenmarkten en octrooibureaus. Ze hebben, met hun toegang tot aandelenmarkten en computers en goudvoorraden, een paniek ontwikkeld. Vervolgens voorkomen ze dat de beurzen van de wereld sluiten. Ze blokkeren de versnellingen. Ze huren huursoldaten in die de rest van de wereldleiders in Davos als gijzelaar houden. De markten kunnen niet sluiten ... "

AD is van mening dat de late chemicus, bioloog en bomafvoer-expert Victor Rothschild, een voormalig voorzitter van de Royal Commission on Gambling en NM Rothschild (de investeringsbankier voor Serco, Queen Elizabeth II en de Amerikaanse president Donald Trump!), De overleden Amerikaanse president heeft bevolen De moord op John F. Kennedy na het horen van zijn toespraak bij de American Newspaper Publishers Association tijdens een diner in het Waldorf-Astoria Hotel in New York op 27 april 1961, toen de medewerkers van Rothschild mogelijk dachten dat Kennedy op het punt stond een geheim genootschap van eedafnemers bloot te stellen met insider toegang tot de apocalyptische gepatenteerde apparaten van Serco's (voorheen RCA GB 1929) en een tijdlijn voor de dood door patent die de lezer kan vinden tot in de 19e eeuw.
Link naar volledige uitzending: https://livestream.com/abeldanger/eve...
Link naar AD: https://www.abeldanger.org/kelly-284-...

(Hier ook in het Engels. Niet zeker van de vertaling).
AD believes the late chemist, biologist and bomb-disposal expert Victor Rothschild, a former chairman of the Royal Commission on Gambling and N M Rothschild (the investment banker for Serco, Queen Elizabeth II and U.S. President Donald Trump!), ordered the late U.S. President John F. Kennedy’s assassination after hearing his address to the American Newspaper Publishers Association at a dinner held at the Waldorf-Astoria Hotel in New York City on 27 April 1961 when Rothschild’s associates may have thought Kennedy was about to expose a secret society of oath takers with insider access to Serco‘s (formerly RCA GB 1929) apocalyptic patented devices and a timeline for death by patent which the reader may find stretches back to the 19th Century.
Link to full broadcast: https://livestream.com/abeldanger/eve…
Link to AD: https://www.abeldanger.org/kelly-284-…
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ik heb me afgevraagd over de status van Melania Trump na haar nieroperatie. Toen ik een zoekopdracht deed, vond ik veel artikelen waarin haar vrienden werden genoemd omdat ze sinds haar operatie niets van haar hebben gehoord; dat ze lijkt te zijn verdwenen. Er zijn ook veel artikelen die zeggen dat ze plastische chirurgie had. Alleen in Amerika. Een artikel van Saner zei dat ze kort na de procedure terugkeerde naar het Witte Huis. Ik hoop dat de First Lady het goed doet.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Image result for what they don't want you to know about ab...
(Haha deze vond ik leuk. Je kan niet meer zomaar een video kopiëren. Wel de URL: red.)
https://youtu.be/6GDP_EwNaxc
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Deze video plaatst het vrijwel allemaal op één plek in minder dan 2 minuten. "The Illuminati Song". Schattig.

Dank aan Prepare for Change voor de share.
Image result for illuminati song
https://youtu.be/oGkpYQCm2Zk

Vertaald met dank vanuit
http://www.starshipearththebigpicture.com/2018/06/03/headlines-for-june-3-2018-the-war-on-truth-rages-on/