vrijdag 29 juni 2018

Meer arrestaties voor Pedo: een Nobelprijs Nominee, No Less & HRC Campaigner [video]

Ter informatie, David Zublik heeft ook een update gegeven over het indienen van het arrestatiebevel van de achtervolgingskunsten voor het plunderen van kinderen. Hij zegt dat er sprake was van een black-out in de media, wat niets nieuws is, en dat de video van de ruzies, enz. in Genève beschikbaar zal worden gemaakt na de vrijlating van de sheriffs die door de Zwitserse politie zijn geslagen en gevangen zijn gehouden. Dus waarom dat uitgezonden? Het lijkt mij niet dat deze situatie goed wordt aangepakt. Misschien is het een afleiding voor het duister, zodat ze hun bescherming klaar hebben en de witte hoeden ergens anders kunnen binnenstormen met een verrassingselement. Dingen zijn meestal niet wat ze lijken, dus we zullen zien.

Image result for popes arrest warrant served
https://youtu.be/8IVBYOdL2eM
Iedereen die wordt genomineerd voor een vredesprijs of een belangrijke prijs, is verdacht. Barack Obama ... Hillary Clinton ... De New World Order-globalisten geven elkaar graag prijzen voor weinig tot niets.
Nobelprijswinnaar Nominatie gearresteerd voor het regelen van meerdere jonge kinderen
 PedoGate: Arrestatie van Hillary Clinton Campaigner & Children's Charity Chairman Joel Davis
https://youtu.be/lmQC2ELPsx8

Bron: http://www.starshipearththebigpicture.com/2018/06/29/more-pedo-arrests-a-nobel-peace-prize-nominee-no-less-hrc-campaigner-video/